Arbeidsrecht voor bedrijven

Wanneer u een conflict heeft met een medewerker of hulp kunt gebruiken bij onderhandelingen met medewerkers, is het goed te weten dat de oplossing juridische zekerheid biedt. Een jurist arbeidsrecht is daarbij onmisbaar. Juriste Punt helpt u met juridische vraagstukken én is daarbij zeer betaalbaar.

Klinkt dat interessant? Stel uw vraag gratis en vrijblijvend. Neem contact op.

Juriste Punt biedt arbeidsrechtelijke oplossingen bij:

  • Het onderhandelen en opstellen van een vaststellingsovereenkomst
  • Het aanzeggen en afwikkelen van een ontslag (op staande voet)
  • Het voeren van een ontbindingsprocedure bij de kantonrechter

Het arbeidsrecht is zowel voor de werkgever als de werknemer van belang en heeft doorgaans een ingrijpend karakter. Een werknemer geniet veel bescherming in het arbeidsrecht. Echter, u hoeft als werkgever niet alles te accepteren. Mijn dienstverlening als jurist arbeidsrecht bespaart u kosten. De acties jegens een werknemer dienen voortvarend te zijn, maar ook goed voorbereid. Alleen in dat geval kunnen de kosten voor u beperkt blijven. Het is daarbij raadzaam aan dossiervorming te doen. Als jurist arbeidsrecht adviseer en begeleid ik u hierbij, zodat de kosten bij een uiteindelijk ontslag beperkt blijven. Indien het toch aankomt op een procedure dan heb ik ruime proceservaring binnen het arbeidsrecht.

Als jurist kan ik u naast het arbeidsrecht ook helpen bij regresrecht en contractenrecht.

Waarom een jurist als ondersteuning bij arbeidsrecht?

Als u met een arbeidsconflict wordt geconfronteerd, dan is het goed te weten op welke rechten en plichten u zich kunt beroepen. U schakelt mij in zodra u juridische zekerheid wenst. Een bedrijfsjurist in dienst nemen of een advocaat inschakelen is niet nodig. Als jurist arbeidsrecht heb ik de nodige ervaring opgedaan binnen dit rechtsgebied. U put uit mijn ervaring, met hetzelfde resultaat, maar tegen een betere prijs.

Laat u informeren over de Wet Werk en Zekerheid en wat dat betekent voor uw bedrijf.

Sinds 1 januari 2015 is het arbeidsrecht aanzienlijk veranderd met de komst van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Deze verandering heeft vooral betrekking op contracten voor flexwerkers. Vanaf 1 juli 2015 verandert het ontslagrecht ingrijpend. Laat u tijdig informeren over de invoering van de Wet Werk en Zekerheid en weet wat deze wet betekent voor uw bedrijf.

Meer weten over de invloed van deze wet op uw bedrijf? Neem contact op.

Neem contact op

Is uw bedrijf gevestigd in Noord-Holland? Dan kan ik u goed van dienst zijn. Als jurist houd ik kantoor in Heerhugowaard en Zaandam. U kunt mij raadplegen voor juridische hulp omtrent arbeidsrecht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

logo_def