Consumentenrecht

Een door u gekocht product gaat stuk en natuurlijk nét als de garantietermijn is verlopen. Heeft u dan nergens recht meer op? Zeker wel. Een consument geniet veel bescherming in het recht. Naast garantie is er de wettelijke aansprakelijkheid waar een verkoper van een product niet om heen kan. Juriste Punt kan u adviseren en bijstaan in een procedure om alsnog een nieuw product kosteloos te krijgen. In consumentenzaken is niet alleen de kantonrechter bevoegd, maar vaak ook de geschillencommissie. Goedkoop, snel en net zo effectief.

Lees hier meer informatie op de website van de Geschillencommissie.

Waarom Juriste Punt?

Als voormalig rechtsbijstandsjurist heb ik veel werkervaring opgedaan op het gebied van consumentenrecht. Ik ken de ins en outs en weet precies waar u moet zijn bij een probleem rondom uw aankoop.

Mijn dienstverlening kenmerkt zich door snelheid en kwaliteit. Ik laat uw dossier niet liggen als het even tegenzit, maar onderneem direct actie. Een compromis sluiten met de tegenpartij waar mogelijk, maar ik schuw procedures niet. Als het op een procedure aankomt -met of zonder beslag, in een kort geding of in een bodemprocedure- dan bijt ik mij er in vast.

Neem contact op over het consumentenrecht

Heeft u een probleem met een aankoop en komt de leverancier of verkoper u niet tegemoet? Neem dan contact op met Juriste Punt. Ik kan u in heldere taal adviseren over uw positie en de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op.