Juriste voor particulieren

Als u met een arbeidsconflict wordt geconfronteerd, dan is het goed te weten op welke rechten en plichten u zich kunt beroepen. Als juriste kan ik u dan goed van dienst zijn. U schakelt mij in zodra u juridische zekerheid wenst. Bent u gedagvaard voor de Kantonrechter? Juriste Punt behartigt uw belangen in de procedure en lost het juridisch geschil volledig voor u op.

De specialisaties van Juriste Punt

Om zo succesvol mogelijk in het recht te zijn, is het belangrijk om je als jurist te specialiseren. Door specifieke kennis uit te diepen, behalen juristen en advocaten vaak een hoger succespercentage. En dat is waar u mij uiteindelijk voor inhuurt.

U kunt bij mij terecht voor:

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Stel gratis en vrijblijvend uw vraag. Neem contact op.

Juridische hulp bij een arbeidsconflict

Een conflict met uw werkgever is erg vervelend. Als werknemer voelt u zich geen gelijke gesprekspartner en werkgevers kunnen zich vaak laten adviseren door een afdeling personeelszaken of door een dure advocaat of jurist. Hoe brengt u een arbeidsconflict dan tot een goed einde?

Bij conflicten met uw werkgever kunt u zich door Juriste Punt goed en betaalbaar laten bijstaan en adviseren. Schakel Juriste Punt als gemachtigde in en u kunt sneller tot een goede oplossing komen. U ontvangt waar u recht op heeft.

Als jurist ben ik gespecialiseerd in het arbeidsrecht en kan ik u goed bijstaan bij arbeidsconflicten. Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op of lees meer over arbeidsrecht.

Consumentenrecht

Herkent u dat? Een product gaat natuurlijk nét stuk als de garantietermijn is verlopen. Wat doet u in zo’n geval? Als consument hebt u bij een aankoop meer rechten dan u denkt.

In dat soort gevallen is het goed te weten dat een juriste u uitstekend kan bijstaan. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden en stappen die u kunt zetten. Als het nodig is, dan leg ik namens u het geschil voor aan de Kantonrechter of aan de geschillencommissie. In veel gevallen leidt dit uiteindelijk tot een bevredigende oplossing.

Als juriste ben ik gespecialiseerd in het consumentenrecht. Hebt u een vraag over juridische bijstand? Neem dan contact met mij op of lees meer over het consumentenrecht.

Hebt u een geschil op het gebied van huurrecht?

Huurders hebben in Nederland veel rechten vastgelegd in het huurrecht. Voor u als huurder of verhuurder is het vaak lastig om daar uw weg in te vinden. Hebt u een huurgeschil? Dan is het goed om te weten dat Juriste Punt u juridische bijstand op maat biedt.

Wanneer u uw (tweede) huis verhuurt, dan vertrouwt u erop dat de ander zorgvuldig met uw eigendommen omgaat. Als de ander alle afspraken nakomt, hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Maar wat als de huurder in gebreke blijft of als de huurder het niet eens is met een huurverhoging? Juriste Punt lost elk geschil voor u op.

Bent u benieuwd wat Juriste Punt voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of lees meer over het huurrecht.