Arbeidsrecht voor particulieren

Stel, u wordt ontslagen of uw manager vindt dat u best weer aan het werk kunt terwijl u ziek thuis zit. Mag dat zomaar? Gelukkig zijn uw werknemersrechten goed beschermd in Nederland. Het is daarbij raadzaam precies te weten wat uw rechten zijn.

Uw werkgever dient verder uw salaris tijdig uit te betalen. Doet uw werkgever dit niet, dan heeft u recht op een wettelijke verhoging. De verhoging van het achterstallig loon kan oplopen tot wel 50%. Met behulp van Juriste Punt ontvangt u waar u recht op heeft.

Juriste Punt biedt arbeidsrechtelijke oplossingen voor werknemers

Juriste Punt biedt arbeidsrechtelijke oplossingen indien uw werkgever u dreigt te ontslaan, bij loonvorderingen of geschillen tijdens uw arbeidsongeschiktheid. Om er zeker van te zijn dat u ontvangt waar u recht op heeft, is het verstandig u te verzekeren van juridische bijstand.

Juriste Punt geeft u snel inzicht in de mogelijkheden van uw situatie en gaat het gesprek aan met uw werkgever. Hierdoor staat u sterk en staan emoties niet in de weg tijdens het afronden van afspraken.

Juriste Punt helpt u snel tot een oplossing te komen.

Neem contact op

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever? Dan is het verstandig een juriste te raadplegen. Ik kan u tijdig en snel informeren over uw positie. Als juriste houd ik kantoor in Broek op Langedijk. In de omgeving van Alkmaar en Zaandam kom ik bij u langs. Juriste Punt, uw juriste aan huis. Stel vrijblijvend uw vraag en neem contact op.