Contractenrecht

Een goed contract geeft niet slechts de gemaakte afspraken weer, maar vermeldt ook wat de gevolgen zijn als de contractpartij zijn afspraken niet nakomt. Goede contracten kunnen u dan ook veel geld en tijd besparen. Afspraken die gelden voor meerdere opdrachtgevers kunt u laten vastleggen in algemene voorwaarden.

Juriste Punt draagt zorg voor leesbare algemene voorwaarden gericht op uw bedrijf.

Het consumentenrecht

Op een contract afgesloten met uw particuliere klant (consument) zijn andere regels van toepassing dan op een contract tussen bedrijven onderling. Het consumentenrecht is een specifiek rechtsgebied waarover u als ondernemer goed dient te worden geïnformeerd. Ik treed graag voor u op als vaste juridisch adviseur. Indien de contractpartij zijn afspraken niet nakomt, dan sta ik u graag bij in de incassoprocedure voor de kantonrechter.

De dienstverlening van Juriste Punt is op het gebied van contractenrecht all round. Uw juriste biedt oplossingen.

Juriste Punt, de juiste plek voor uw contractenrecht

Als jurist heb ik veel ervaring met contractenrecht. Ik zorg ervoor dat afspraken en algemene voorwaarden duidelijk worden vastgelegd. Met duidelijk bedoel ik een helder taalgebruik zodat beide partijen begrijpen wat er staat.

Hebt u vragen over contractenrecht?

Hebt u vragen over het contractenrecht met betrekking tot bedrijven of consumenten? Stel uw vraag vrijblijvend en ik help u graag. Zijn er contracten die spoedig moeten worden opgesteld of wilt u (nieuwe) algemene voorwaarden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met mij op.