Huurrecht

Een huurovereenkomst sluiten doet u zelf. Maar wat als de verhuurder u niet levert waar u recht op heeft? Op welke rechten kunt u zich beroepen? Het zonder meer onbetaald laten van de huurprijs is nooit een optie.

Verhuurt u uw (tweede) woning en wilt u uw risico’s beperken? Bij Juriste Punt bent u aan het goede adres. Natuurlijk vertrouwt u erop dat de huurder net zo zorgvuldig met uw eigendommen omgaat als u zelf zou doen. Beter is echter uw risico’s contractueel te beperken. Laat u goed adviseren over de juridische aspecten van het verhuren van uw woning.

In het huurrecht is de Kantonrechter bevoegd en is een advocaat niet noodzakelijk. Een jurist mag in dit geval uw belangen behartigen en is inhoudelijk net zo sterk als een advocaat.

Juriste Punt helpt u bij problemen op het gebied van huurrecht

Mijn dienstverlening kenmerkt zich door snelheid en kwaliteit. Ik laat uw dossier niet liggen als het even tegenzit, maar onderneem direct actie. Een compromis sluiten met de tegenpartij waar mogelijk, maar ik schuw procedures niet. Als het op een procedure aankomt – in een kort geding of in een bodemprocedure- dan bijt ik mij er in vast. Uw belang is waar ik voor ga.

Juriste Punt biedt oplossingen bij:

  • het aangaan van een huurovereenkomst of huurrecht gerelateerde geschillen;
  • geschillen over gebreken aan het gehuurde of de staat van oplevering aan het einde van de huurovereenkomst;
  • het betalen van de juiste huurprijs en het inschakelen van de huurcommissie.

Huurconflict? Neem contact op

Hebt u een conflict met uw verhuurder of huurder en ziet u geen kans dat zelf tot een bevredigende oplossing te brengen? Als jurist sta ik u bij en voer ik gesprekken met de andere partij. Ik houd kantoor in Broek op Langedijk. Neem voor zaken op het gebied van huurrecht vrijblijvend contact met mij op.